Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul Yangın Haberleri Son Dakika - Son dakika haberi: İstanbul Kağıthane'de yangın paniği ... - Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor.

Istanbul Yangın Haberleri Son Dakika - Son dakika haberi: İstanbul Kağıthane'de yangın paniği ... - Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor.. Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye haber verdi. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur. Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı.

İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Alınan son dakika bilgilerine göre i̇stanbul'da halkalı'daki mehmet akif ersoy hastanesi'nin inşaat halinde bulunan ek binasında yangın çıktı. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde orman yangını. İstanbul'da yangın kontrol altına alındı. Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur.

Istanbul Yağış Haberleri - Son Dakika Yeni Istanbul Yağış ...
Istanbul Yağış Haberleri - Son Dakika Yeni Istanbul Yağış ... from i2.cnnturk.com
Son dakika haberi i̇stanbul'dan geldi. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur. Yangın haberleri ve yangın haber başlıkları. İstanbul'da yangın kontrol altına alındı. İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı.

Yangın haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla!

İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. İstanbul bugün son dakika yangın haberine uyandı. İstanbul fatih'te bulunan haşim i̇şcan geçidi bisikletçiler çarşısı'nda yangın çıktı. İstanbul emniyet müdürlüğü deposunda yangın. Sağlık haberleri, teknoloji haberleri ve tüm kategorilerde son dakika haberler haber365'de. Sarıyer rumeli hisarı'nda çıkan yangın söndürülme çalışmaları bir saat sonra tamamlandı. Istanbul yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 5 haber bulunmaktadır. Küçükçekmece'de tekstil ürünleri imal eden bir fabrikada yangın çıkarken, yangın nedeninin henüz belirlenemediği belirtildi. .yangın haberlerini bulabilir tüm istanbul yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Toplumsal haber'de yayınlanan tüm makalelerde hukuki sorumluluk yazarların kendisine aittir. İstanbul'da yangın kontrol altına alındı. Son dakika gaziantep yangın haberi. Istanbul yangın haberi sayfasında en son yaşanan istanbul yangın gelişmeleri ile birlikte son dakika istanbul yangın haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada!

Son Dakika Haberi: İstanbul'da orman yangını! Sancaktepe ...
Son Dakika Haberi: İstanbul'da orman yangını! Sancaktepe ... from iasbh.tmgrup.com.tr
İstanbul'da 4 katlı binada yangın: İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Binadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye haber verdi. Sağlık haberleri, teknoloji haberleri ve tüm kategorilerde son dakika haberler haber365'de. İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Adana'nın yüreğir ilçesinde, makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla!

45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Binadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye haber verdi. Yangın haberleri, türkiye'deki ve dünyadaki en önemliyangın gelişmeleri haber7'den takip edilir. Haberler yaşam haberleri son dakika: Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Bugün haberlerinde son durum nedir? İstanbul emniyet müdürlüğü deposunda yangın. Son dakika gaziantep yangın haberi. Toplumsal haber'de yayınlanan tüm makalelerde hukuki sorumluluk yazarların kendisine aittir. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. İstanbul'da yangın kontrol altına alındı. Yangın haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Son dakika haberleri,bayrapaşadaki yangın söndürüldümü,istanbul patlama sesi Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü.

Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı. İstanbul fatih'te bulunan haşim i̇şcan geçidi bisikletçiler çarşısı'nda yangın çıktı. Başakşehir'de balık restoranı alev alev yandı. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde orman yangını. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

Son dakika haberi: İstanbul Karaköy'de korkutan yangın ...
Son dakika haberi: İstanbul Karaköy'de korkutan yangın ... from www.emlakpencerem.com
Yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Toplumsal haber'de yayınlanan tüm makalelerde hukuki sorumluluk yazarların kendisine aittir. Son dakika haberleri,bayrapaşadaki yangın söndürüldümü,istanbul patlama sesi Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Edinilen son dakika bilgilerine göre atatürk sanayi sitesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Son dakika haberi i̇stanbul'dan geldi.

Son dakika gaziantep yangın haberi.

Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Sağlık haberleri, teknoloji haberleri ve tüm kategorilerde son dakika haberler haber365'de. Bugün haberlerinde son durum nedir? Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul bugün son dakika yangın haberine uyandı. İstanbul emniyet müdürlüğü deposunda yangın. İstanbul yangın haberlerinde bugün neler var? Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Yangın haberleri ve yangın haber başlıkları. Son dakika haberleri,bayrapaşadaki yangın söndürüldümü,istanbul patlama sesi

Istanbul yangın haberi sayfasında en son yaşanan istanbul yangın gelişmeleri ile birlikte son dakika istanbul yangın haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur son dakika yangın istanbul. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada!